Η Φιλοσοφία μας

Η μάθηση είναι η κινητήριος δύναμη για τον κόσμο. Όταν η μάθηση γίνεται παιχνίδι, τότε η επιτυχία είναι σίγουρη. 

Τα παιδιά είναι σημαντικό να αγαπούν όσα μαθαίνουν, να μαθαίνουν για όσα ενδιαφέρονται και να απολαμβάνουν την διαδικασία.

 

Κοντά μας τα παιδιά έχουν στη διάθεση τους σύγχρονα μέσα, με τα οποία ανακαλύπτουν και κατακτούν τη γνώση σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης κοινωνίας. Η τεχνολογία, η τέχνη και η διασκέδαση προσφέρουν στα παιδιά όλες τις απαραίτητες γνώσεις για την εξέλιξη τους, τα βοηθούν να ανακαλύψουν καινούργιες δεξιότητες και τα προετοιμάζουν για το μέλλον. 

Ποιοι είμαστε:

 

Το προσωπικό μας είναι άριστα καταρτισμένο ώστε να προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη φροντίδα και την εκπαίδευση των παιδιών.

Τα πρόσωπα πίσω απο τις υπηρεσίες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για εμάς, καθώς η ανθρώπινη επαφή είναι το στοιχείο που συμβάλει σε μια επιτυχημένη επικοινωνία.

Πετροπούλου Ελένη

 

Εμπνεύστρια και αρωγός του οράματος. Εκπαιδευτικός με μακροχρόνια εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό στο τομέα της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Εμψυχώτρια μουσειακής αγωγής και πολιτιστικών προγραμμάτων. Εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και μουσικοκινητικής. Εκπαιδεύτρια ρομποτικής με πιστοποίηση απο το κράτος σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες..

Συγγραφέας παιδικής και ενήλικης λογοτεχνίας.